over ons

Help Bij kanker is een Stichting zonder winst oogmerk en hopen u een weg te kunnen wijzen in de stroom van juiste en onjuiste informatie die te vinden is op Internet en buiten het internet.

We hebben al veel informatie die we dan ook bekend zullen maken dat kost wel tijd.

Kanker is bijna doodsoorzaak nr 1 geworden in Nederland, de medische wereld kan niet of nog niet verklaren waar door die stijging is ontstaan, het is nog allemaal gis werk.

In landen waar de kanker laag is en mensen die daar vandaan in Nederland komen wonen blijkt dat er dan ook een stijging plaats vind van kankerpatiënten, wij durven hier ook geen uistspaak over te doen wat de oorzaak is, Wat wel het geval is een gezonde leefwijze verminderd de kans op kanker. Bij een gezonde leefwijze behoord namelijk ook gezonde voeding. Die voeding is vooral gericht op biologische voeding en een lage dierlijke producten consumptie. Vele voedingstoffen die vroeger kanker remmende werking stoffen bevatten is voor een groot deel verdwenen uit de voeding, deze zou nog wel in biologisch gekweekte groentes, granen, zuivelproducten en vlees zitten. Dit door de andere methode van kweek en behandeling, ruimte etc. van groentes, granen en dieren.

 

Daar naast zijn er allerlei voedingsmiddelen die kanker verminderen en of wel te lijf gaan, er is geen specifieke voeding aan te wijzen door dat er vele vormen (soorten) van kanker zijn en vele voedingsmiddelen vaak een specifieke kanker tegen gaan of afremmen, daar naast is de hoeveelheid en variatie (combinatie) tevens van belang die nog al individueel kan zijn.

Daar naast zijn er voedingsmiddelen die preventief zijn maar juist niet aan te bevelen zijn of gebuikt mogen worden door kanker patienten omdat het dan kankerstimulerend kan werken.

 

Al met al maakt dit het moeilijk om precieze aanduidingen te geven, wel kunnen we algemene informatie verstrekken. En we hopen binnenkort een wat meer gedetailleerde informatie te kunnen verstrekken.

 

Voor uw vragen en contact: email helpbijkanker@yahoo.nl

Help bij kanker is een

ANBI

stichting (algemeen nut beogende instelling)

3 gedachten over “over ons

 1. goedemorgen,

  Op uw website staat een artikel over chemotherapie.
  Dit artikel zou ik graag in een verslag willen gebruiken. Voor dit verslag moet ik alleen weten wanneer het artikel is geschreven. Onder het artikel staat geen datum. Is bij jullie misschien bekend wanneer dit artikel is geschreven?

  • Er zijn meerdere artikelen over chemotherapie en datum van plaatsing zou je kunnen aanhouden.
   en de behandelingen veranderen regelmatig en zijn nu doorgaans persoonsgerichte behandelingen, en combinaties van meerdere chemo’s
   Tevens zijn er nieuwe methodes die nu in onderzoek zijn of binnenkort gebruikt gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *